pátek 27. června 2014

Ready for holiday!

Ahoj,
dneska byl poslední den školy, předávalo se vysvědčení a všichni se loučili- často se slzami v očích. Všichni tvrdí jak se megamoc (ano, divně toť slovo) těší na prázdniny, že konečně vypadnout z té příšerné, nudné školy, ale přiznejte si, že se budete i trochu nudit! ;) Prozatím je škola smysl vašeho života, udává váš rytmus a program...A teď volné dva měsíce!

 Možná vás to ze začátku bude bavit, ale postupem času se určitě začnete na školu dokonce i těšit ;) Ano, i těšit! :D
Já osobně prázdniny vlastně ani moc ráda nemám, ale pár pozitivních věcí mají :) Tábor- na táboře zase po roce uvidím lidi, se kterými jsem se nemohla sejít, už jen proto, že bydlí na druhém konci republiky :D Babičky- k babičkám se taky moc nedostanu, jedna bydlí v nějaké díře kam jezdí tři busy denně a druhá v Německu, (společně s mými dvěma tetami a armádou bratranců a sestřenic :D) takže mám možnost se s nimi zase po čase setkat :)
Mimochodem, chtěla bych udělat takový článek typu že mi sem do komentářů napíšete otázky které vás zajímají, a pak bychom společně s nějakou kamarádkou nebo kamarádem na ně odpovídali- každý svůj názor :) Líbí se vám to? :)
No, tak to bylo trochu mimo, ale...Užijte si teda ty vaše vysněné prázdniny! :)

Žádné komentáře:

Okomentovat