úterý 24. června 2014

Sports day!

Konec školního roku už se kvapem blíží a poslední týden už je učení nahrazeno jiným, zábavnějším programem :) Dnes se u nás na škole konal sportovní den!
Objevilo se plno disciplín; "biatlon", želví vejce, frisbee (nebo jak se to píše :D), přetahování a fotbal v párech :D O zábavu bylo na celý den postaráno! Soutěžilo se po třídách, ze kterých se vždy přihlásilo pár lidí kteří jí budou v disciplíně zastupovat (to asi všichni chápeme :D)
Myslím že učitelé byli rádi, že se nám za celý rok můžou tak nenápadně pomstít :D Ale s tím jsme nic dělat nemohli :) No tedy fotbal jsme jakžtakž uhráli, ale přetahovaná: no comment! :D My arm is very sad :(  Frisbee jsme zahráli poměrně dobře a želví vejce? To jsme měli za 4:41 přesně!
Biatlon; to vypadá asi tak, když vám dají na hřišti plném písku běžky a boty, musíte si je nasadit a pak s nima běhat :D Když jste doběhli až k učitelkám, tak vám dali 3 míčky a museli jste se trefit do košů, kolikrát jste netrefili, tolikrát jste museli obíhat kolem menšího kruhu z lana :D Všichni jsme vypadali jako tučňáci, kterým to na ledu opravdu klouže :D
Prostě co dodat! :)

Žádné komentáře:

Okomentovat