pátek 6. června 2014

Yves Rocher

Jistě všichni známe francouzskou značku převážně přírodní kosmetiky Yves Rocher :) Já mám od Yves Rocher spíše jen laky na nehty, sprchové gely a vůni, ale i tak mohu říct, že je to velice kvalitní značka! Sice je trochu dražší, ale kvalitní.

Například letos v únoru přišel YR s novou řadou "Sebo végétal" která je pro smíšenou až mastnou pleť a má čistit, hydratovat a zmatňovat. Nám domů chodí různé slevové kupony apod. Pokud si zařídíte kartičku, budou vám také chodit ;) YR také vydává tzv. Knihy krásy, což jsou katalogy s jejich produkty, ale jsou zde i užitečné rady např. jak vybrat správně make-up a jak ho nanášet :) Také zde najdete různé tutorialy, nebo spíše návody na líčení, samozřejmě s pomocí produktů YR.
Mohu doporučit parfémovou vodu "Moment de Bonheur" která má krásnou, jiskrnou, květinovou vůni. Stála okolo 1000,-. Laky na nehty od YR krásně vydrží, jediné co mi nevyhovuje, je to že mají hrozně malý štěteček a špatně se mi s ním manipuluje, na rozdíl od laků Essence, které mají velký kartáček a nehet ej hotový jedním přetažením :)
Takže to bude pro dnešní v celku nesmyslný článek a papá :)

Žádné komentáře:

Okomentovat