sobota 24. ledna 2015

DeviantArt: Aomine Daiki x Reader (sleep) CZ

Ahojky:)
Takže tohle je trochu netradiční článek, článek s překladem krátkého příběhu. Nevím, pokud znáte stránku DeviantArt, pokud ne, tak se určitě koukněte, najdete tam plno kreseb, příběhů apod. kteří tam může publikovat každý. Já jsem se rozhodla, že bych chtěla tyhle příběhy zprostředkovat i Vám, kdo nemáte DeviantArt, nebo si to prostě jen nechcete číst v angličtině, takže tenhle článek bude první z řady dalších překladů. Předem bych chtěla upozornit, že anglicky se učím teprve třetí rok a tohle je pro mne cesta ke zlepšení, takže překlady nejsou úplně doslovné a jsou trochu poupravené aby dávali smysl v češtině. Dále co se týče toho "x Reader", původně to znamená,, že v originále máte v textu vynechané místo, kde si můžete doplnit svoje jméno, nebo jakékoli jiné, ale v překladu už jsem tam jméno dala, takže dole pod textem bude samozřejmě odkaz na originál, který si můžete sami přečíst a upravit dle libosti. No, myslím že k úvodu už toho bylo dost a můžeme se na to vrhnout!

Byla zima, ale jí to nevadilo. Seděla venku na lavičce a foukala si na prsty, aby si je alespoň malinko zahřála. 'Musí být venku každou chvilku. Jsem opravdu ráda, že zase začal chodit trénovat.' Objala se rukama, zavřela oči a malinko se pousmála. "Oi, Chinmoku-chan, kolikrát jsem ti opakoval, že máš jít dovnitř? Takhle budeš nemocná, když na mě budeš celou tu dobu čekat," jeho hlas prolomil ticho, dívka otevřela oči a vstala. "Aomine-kun...Gomen*. Nechci tě rozptylovat tím, že tam budu jen sedět a koukat se na tebe..." "Už jsem ti říkal, že mě nerozptyluješ. Pokud cokoliv..." "Hmm?" "No nic, na, jen si to vezmi," S mručením si sundal šálu a opatrně ji omotal okolo Chinmoku. "A-Arigato,**" zakoktala, jak potom šáhl pro její ruce a propletl si s ní prsty.
Šli dolů nepříliš hlučnou ulicí, až se přiblížili k jejich bytu. Chinmoku se všourala dovnitř a zula se. Překvapilo ji, jak teplo je vevnitř. "Jdu si udělat trochu horké čokolády, chceš taky Aomine-kun?" zeptala se ho už cestou do kuchyně. Úplně hotový už ležel na gauči a než otevřel jeden ze svých magazínů, krátce odpověděl; "Ne," Samozřejmě, Chinmoku se necítila dobře když si Aomine zase prohlížel mladé, napůl oblečené holky, ale proč začínat neužitečnou hádku? Když si udělala svou čokoládu, vrátila se do obýváku a sedla s na menší gauč, který byl příčně od toho, kde se ležel Aomine. Chinmoku držela hrnek oběma rukama, pomalu ustrkávala a usmívala se při tom, jak si užívala tu čokoládovou chuť. Aomine krátce odložil svůj magazín s podivil se nad tím, jak rychle je Chinmoku zase na gauči. "Pojď blíž, jo?" zamumlal. Nebyl jeden z těch, kdo ukazují svou náklonnost. Chinmoku se ušklíbla, položila svou milovanou čokoládu na stůl a přešla k němu, do jeho otevřené náruče. "Pojď sem..." zamumlal a přitáhl si ji celou na sebe. Samolibě se pousmál když viděl, jak celá zrudla. "Udělali jsme plno horších věcí, než je objímání Chinmoku-chan, nedělej že jsi vyvedená z míry," "H-hey! Tohle tady teď nevytahuj..." přeplazila se vedle něj a byla tak mnohem raději, než aby ležela na něm. Zabořila obličej mezi jeho ramena a cítila jak Aomine přes ně oba přetahuje deku. "Zapni televizi, Aomine-kun," "Eh-proč?" "Pomůže mi to usnout," "Ty chceš jít spát?" "Nemůžu si pomoct; ty krásně hřeješ a já jsem děsně unavená..." Sledoval jak si malinko zívla a rychle zapnul televizi. Byt naplnila slabá záře a tiché klábosení. Dal paže tak aby mohla usnout a zahleděl se na Chinmoku. 'Vážně už usnula?! Nebyly to ještě ani tři minuty...' Povzdechl si, jak se mu na tváři objevil malý úsměv. Poslouchal její lehké oddychování a rozhodl se, že jí řekne slova, která se vždy bál vyslovit, když byla vzhůru; "Miluju tě, Chinmoku-chan,"
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
No a to je celý příběh, doufám že se vám líbil! Jen tak na vysvětlenou; *gomen=promiň a **arigato=děkuji. Aomine Daiki je hráč basketballu, je mu 16 let, měří 192 cm a chodí na vyšší střední školu Touou Gakuen Academy. Je to postavy z anime seriálu Kuroko no Basket, který bych určitě všem doporučila! Nemusíte se bát, že vaše oblíbená postava umře a řešíte úplně jiné věci.  Tady je odkaz na originální text: DeviantArt, text je od americké autorky writingforpleasure, která napsala snad nespočet těchto příběhů a rozhodně patří mezi mé nejoblíbenější:)
Hezký zbytek dne,
xoxo
                                 
                                     

Žádné komentáře:

Okomentovat